1 Temmuz 2010 Perşembe

BMW ARABA PASTASI


Herkese merhaba ; bir önceki postta bahsettiğimiz BMW araba pastasını geçte olsa yayınlayabilmekten mutluyuz.Bu pastayı sevgili arkadaşım aynı zamanda iş ortağım olan Serap için sürpriz olarak yaptım.Kendisi için çok değerli olan kızım dediği arabasını ona doğum gününde pasta olarak armağan ettim.


İşe arabasının resimlerini çekerek başladım :) Daha sonra elimden geldiğince tüm detayları atlamamaya çalıştım.


Pastanın esprisi ise Serap ' ın 30 yaşına girdiğine vurgu yapan plakasıydı :) Ki hakikaten kızının plakası 34 SRP .. dır sonunu yazamıyorum :)


Sevgili ortağım doğum günün kutlu olsun .... Birlikte nice senelere :)



2 yorum:

Atike Momini Ziya dedi ki...

ellerinize ,emeğinize sağlık.zaman nasıl aktı gitti anlamadım ama inanın uzuuuunca bir zamandan beridir pastalarınızı seyirdeyim :) yapılacak onca iş var ama pastalarınızdan gözümü alamadım :) iyiki sizi buldum. bundan sonrasındada güzerl pastalarda ve güzelliklerde buluşmak dileği ile....
güzel bir haftasonu dilerim...haa bu arada 30. yaşına giren Serap hanıma da sağlıklı,huzurlu ve mutlu böyle güzel pastalar tadında nice yıllar dilerim...

Keyfi Pasta by S & G dedi ki...

Ümmü güzel yorumun için çook teşekkür ediyoruz :)Yaptığımız pastaların beğenilmesi bizi çok mutlu ediyor.Sonuçta hepsi uzun saatler neticesinde ortaya çıkıyor.Ama biz hiç gocunmadan, kolaya kaçmadan hep en iyinin peşindeyiz.Daha yapılacak ve yayına koyulacak pastalar var.Zaman buldukça paylaşmaya devam edeceğiz.Takipte kalmaya devam et :)

Güzel doğum günü dileğin için çok teşekkür ediyorum sağolasın :) ( SERAP )

Yorum Gönder

Bunlar da ilginizi çekebilir