22 Şubat 2010 Pazartesi

DOĞUM GÜNÜ KURABİYELERİ


Doğum günü partisinde dağıtılmak üzere sipariş verilen bu sevimli kurabiyeler Bursa'ya gitti.Minik Zehra'nın erkek konukları için araba , kız konukları içinde elbiseli ayıcıklar tasarladık.


Çocuklar tarafından çok sevilen kurabiyelerimiz başka bir özel güne daha eşlik etmiş oldu.



Emine hanımdan aldığımız teşekkür telefonu bizi çok mutlu etti.Yaptığımız ürünlerin beğenilmesi bizi daha iyilerini yapmaya teşvik ediyor.


Daha yayınlanmamış bir sürü pasta ve kurabiye resimlerimiz var.Herkese şeker hamurları kadar renkli günler dileyerek bir sonraki posta geçiyoruz :)



2 yorum:

Adsız dedi ki...

işte o yatak odalı pastanın sahibi benim inanın görünümünün güzelliğinin yanı sıra tatlarıda bi okadar güzel ve lezzetli.tekrardan ellerinize sağlık kızlar bana bugüne kadar doğum günümde yapılan en büyük sürprizdi.ilk başta pastamı gördüğümde aklıma gelen şey ''ben bunu kesemem''di.Ama yiğenim şafak sabırsızlanıyodu ve çaktırmadan benim takunyalarımın teki ağzına kaçmıştı nedense...sonunda kestik ve bütün aile yedik işin sırrıda lezzetindeydi sanırım.tam anlamıyla keyfi pasta olmuştu.

Adsız dedi ki...

Pastalarınızı Çok Beyendik.İşlerinize Allah Kolaylık Versin.Gönlünün Güzelliği Pastalarına Yansımış.Hayırlı Kazançlar.CANIM ARKADAŞIM.(AYSEL ATA ŞEYMA ATA)

Yorum Gönder

Bunlar da ilginizi çekebilir